Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Wethouder Klaver-Bouman hijst de Blauwe Vlag op de Wassenaarse Slag

22 juni 202243 second read

Op maandag 20 juni heeft wethouder Caroline Klaver-Bouman de Blauwe Vlag gehesen op de Wassenaarse Slag. Voor de toerist en recreant is de Blauwe Vlag het internationale herkenning- en kwaliteitssymbool voor schone stranden met goede waterkwaliteit en veilige en schone jachthavens.

Dertiende jaar op rij
In de zomer van 2010 werd de Blauwe Vlag voor het eerst gehesen in Wassenaar. Wethouder Klaver-Bouman is trots dat dit jaar de Blauwe Vlag voor de dertiende keer aan Wassenaar is toegekend: “Een veilig en schoon strand willen we toch allemaal? Maar dat komt niet vanzelf. Bezoekers, strandondernemers en de gemeente hebben hier allemaal een rol in te spelen. Wij zijn dan ook trots dat ons strand, de Wassenaarse Slag, dit label ook dit jaar weer heeft gekregen en dat wij de vlag weer mogen hijsen bij het strand. Een uitnodiging om weer te komen genieten van dit heerlijke plekje in Wassenaar.”

blauwevlaghijsenmetwethouderKlaver Bouwman1

Tags

Blauwe VlagGemeenteWassenaarWassenaarse Slag
Gerelateerde artikelen
Back To Top