Skip to content
Fotocredit: YMCA Wassenaar

Drukte bij YMCA Wassenaar

27 juni 20222 minute read

Het einde van het seizoen nadert en dat betekent voor YMCA Wassenaar de drukste periode van het jaar met vele activiteiten. Zondag 26 juni was hun lang verwachte 2e uitgaansdag naar Walibi Holland. Een dubbele bus vol met enthousiaste kinderen vertrok om precies 8.30 uur van het marktterrein Berkheistraat. Na een zeer voorspoedige reis kwamen ze om 10 uur aan bij Walibi Holland.

Anouk, Marjolijn, Evalien, Annelies, Guy, Wim en Hans hebben hun uiterste best gedaan om de kinderen een grandioze dag te bezorgen. Dat dit is gelukt mag wel blijken aan de vele positieve reactie van ouders en kinderen. Een heerlijk onbezorgd dagje vol met plezier en gezelligheid. Daarbij een pretpark met vele vette attracties. De drukte viel mee met maar korte wachtrijen. Ook het weer was uitmuntend met 20 graden en af en toe een zonnetje.

Zondag 3 juli staat het eindfeest gepland. Altijd heel gezellig om nog één keer met al hun leden samen te komen. Dit keer staat een heel bijzondere bingo in de planning en een leuke muziekquiz. Leuke prijzen zijn er hiermee te winnen. Daarnaast krijgen de kinderen patat en mogen ze hun hamburger helemaal zelf samenstellen.

Het YMCA Wassenaar heeft een bijzonder leuk clubseizoen achter de rug. Dat mag ook wel na alle corona prikkelingen en de gevolgen daarvan. Hierbij wil het bestuur Anneke, Elise, Erik, Evalien, Vanessa, Annelies, Mirjam, Maarten, Nicole en Margret heel hartelijk dank zeggen voor al hun inzet om de kinderen op de clubavonden te helpen met hun mooie creaties.

De week hierna staat alles in het teken van de voorbereiding voor hun zomerkamp in Nunspeet. Een geweldig team van enthousiaste leiding heeft een heel mooi programma samengesteld om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen in het thema superhelden. Dit jaar geven ze extra aandacht aan hun voedsel. Ze zorgen elke dag voor vers brood van de bakker en vlees van keurslager. Het snoep dat ze aanschaffen voor de kantine is van het merk Candy Tree van Eco Plaza.

Dit snoep heeft alleen ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Voor de limonade gebruiken ze Bio siroop van Fruiss zonder kunstmatige zoetstoffen. Eco Plaza is daarbij bereid geweest om 20% korting te geven op de aankoop. Natuurlijk zullen ze binnenkort berichten over hoe hun kamp is verlopen dat al 45 jaar wordt georganiseerd.

Tags

EindfeestUitgaansdagWassenaarYMCA WassenaarZomerkamp
Gerelateerde artikelen
Back To Top