Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Samen Slim Rijden nu ook vaste laadplek in de Donker Curtiusstraat

27 juni 20222 minute read

In de Donker Curtiusstraat is nu een laadplek gereserveerd speciaal voor de elektrische deelauto van Samen Slim Rijden Wassenaar. Deze plek komt naast de al bestaande, algemene laadplek daar. Er zijn in Wassenaar vier deelauto’s en één daarvan staat sinds juli 2021 in de Donker Curtiusstraat. Het is nu eindelijk ook voor elkaar dat deze auto een eigen vaste oplaadplek heeft. Dat maakt het gebruik van de deelauto nog makkelijker.

Hanneke van den Berg gebruikt de deelauto uit de Donker Curtiusstraat al een tijdje met veel plezier. “Nu kan de deelauto hier na het gebruik en na het opladen blijven staan. Dat betekent dat we de auto niet meer hoeven te verplaatsen. Het voorkomt bovendien klachten uit de buurt.”

Samen Slim Rijden heeft nu vier elektrische deelauto’s in Wassenaar. De deelauto’s staan op vaste plekken. Bij de Warenar, de Donker Curtiusstraat in Wassenaar Noord, het parkeerterrein bij de apotheek in Kerkehout en op het Rozenplein. Bij de Warenar en in de Donker Curtiusstraat is een oplaadpunt dat speciaal voor Samen Slim Rijden is gereserveerd. Naast deze plek, is een tweede plek waar andere auto’s mogen opladen.

De gemeente stimuleert het delen van elektrische auto’s van harte. Het is een mooie manier om de CO2-uitstoot te laten dalen. De gemeente heeft Samen Slim Rijden bij de start ondersteund, en dit jaar opnieuw bij hun uitbreiding naar de derde en vierde deelauto. Ook voor deze auto’s zijn de vaste laadplekken aangevraagd.

Nieuwsgierig geworden naar de Wassenaarse deelauto’s? Lees hoe het werkt en hoe u zich kunt aanmelden op www.samenslimrijden-wassenaar.nl

 

Tags

Donker CurtiusstraatElektrische deelautoGemeenteLaadplekSamen Slim RijdenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top