Ga naar hoofdinhoud

De diversiteit van vrijwilligerswerk

28 juni 20222 minute read

Vrijwilligerswerk is erg divers en dat maakt het juist zo leuk! Je kan zo ook eens iets anders kiezen of iets waar je (nog) geen ervaring in hebt. Om te laten zien hoe divers vrijwilligerswerk kan zijn hebben we hieronder een aantal leuke vacatures voor je uitgelicht.

• Stichting Wassenaarse Zorgverlening is dringend op zoek naar een bijrijder op de rolstoelbus (Vac.A.144) en een chauffeur op de rolstoelbus (vac.C.009). Samen, chauffeur en bijrijder, halen cliënten op van huis en brengen ze ook weer veilig thuis. Ook help je met in en uitstappen.

• De Wereldwinkel is op zoek naar versterking voor het verkoopteam. Met de verkoop van Fairtrade artikelen lever jij een bijdrage aan een eerlijke verdeling van de rijkdom van de wereld. (Vac.G.058)

• Vind je het leuk om met kinderen te lezen? De Jan Baptistbasisschool is op zoek naar vrijwilligers. (Vac.M.073)

• Ben jij iemand met groene vingers? Vrij groen zoekt (moes)tuiniers die willen meehelpen op woensdag en of zaterdagmiddag. Aan het einde van de middag wordt de oogst uit de moestuin verdeeld. (Vac.D.045)

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133

 

Tags

VacaturebankVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top