Skip to content

Tri-Team doet zijn naam eer aan!

28 juni 20222 minute read

Na een lange tijd van alleen maar hardlopen en wandelen stond er afgelopen vrijdag weer een triatlon team in de startblokken! Op de vlietlanden werd daar de Midzomer triatlon afgewerkt en 4 enthousiaste Tri-teamers deden hier aan mee. Ronald ging op de solo tour bij het onderdeel sprint, dit bestond uit 600 meter zwemmen, 27km fietsen en tenslotte 5 km hardlopen. In een mooie tijd van 1 uur en 27 minuten kwam hij over de finish.

Lisa, Simon en Fleur deden als team mee aan de estafette. Lisa zwom, Simon knalde op de fiets en Fleur nam het loopgedeelte voor haar rekening. Met 1:20:56 als eindtijd bleek dat ze de snelste waren van alle estafette teams! Een glorieuze rentree voor het WZK Tri-team op deze mooie avond op de Vlietlanden. En gezien het enthousiasme van de overige leden is duidelijk geworden dat het triatlonvuurtje binnen de club weer is ontbrand!

Niet alleen in Leidschendam was het Tri-Team actief ook in het Friese Sneek werd er gelopen. Tijdens de Marathon van Sneek liep Peter den Edel hier als voorbereiding op de 100 van Winschoten die in September gehouden wordt een marathon als training. Met 22 graden op de thermometer en een hoge luchtvochtigheid was het een pittige opgave voor hetgeen Pieter in gedachten had. Hij wilde een snelle marathon op een vlak schema lopen. Om 19:00uur viel het startschot en ging de massa op weg. Door het Friese landschap en om het Sneekermeer heen kwam hij na 3:45:35 over de finish en was zijn missie op weg naar de 100 van Winschoten geslaagd!

De andere leden van de loopgroepen maakten er in de duinen van Wassenaar en Katwijk ook weer een waar loopfeest van op de zondagmorgen met als afsluiting natuurlijk een lekker bakje koffie! Heeft u nu ook zin om eens met een leuke groep lopers op pad te gaan? Kijk dan eens op de website www.tri-team.nl en kom eens gezellig langs om de sfeer te proeven en mee te trainen. Tevens zijn wij op zoek naar enthousiaste looptrainers!

Vindt u training geven aan diverse groepen leuk en heeft u uw papieren? Neemt u contact met ons op om eens kennis te maken. We zien u graag komen!

midzomertri

 

Tags

FietsenHardlopenWassenaarWZK Tri-teamZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top