Skip to content
Fotocredit: Brandweer Zierikzee

Windhoos Zierikzee eist leven Wassenaarse vrouw (73)

28 juni 202240 second read

Bij de windhoos die gistermiddag over Zierikzee raasde is een 73-jarige vrouw uit Wassenaar om het leven gekomen. Dat meldt de politie. Volgens diverse media kreeg de vrouw die in de Zeeuwse plaats op bezoek was, een dakpan op haar hoofd. Tevens zijn negen gewonden gevallen als gevolg van de extreme weersomstandigheden. Daarvan moest één gewonde naar het ziekenhuis worden vervoerd. 

 De windhoos heeft geleid tot veel schade met honderden gedupeerden tot gevolg. Zeker 150 woningen zijn beschadigd, waarvan minstens 5 woningen onbewoonbaar zijn verklaard. Burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland heeft namens het gemeentebestuur zijn medeleven betuigd aan de nabestaanden van het dodelijke slachtoffer en de gewonden. 

 

Tags

DodeWassenaarWindhoosZierikzee
Gerelateerde artikelen
Back To Top