Ga naar hoofdinhoud

Oppositiepartijen zwaar teleurgesteld over akkoord 2022-2026! Veel werk aan de winkel

29 juni 202244 second read

De oppositiepartijen hebben kennis genomen van het coalitie-akkoordakkoord van de gemeente Wassenaar voor de periode 2022-2026 getiteld Zelfbewust, Duurzaam en Realistisch.

We betreuren het proces op weg naar dit akkoord, die lang en ondoorzichtig is geweest. Er heeft door de nieuwe coalitiepartijen geen uitgestoken hand plaatsgevonden, terwijl dit wel in het vooruitzicht was gesteld. De inhoudelijke voorstellen zullen we tijdens de behandeling daarvan in de gemeenteraad op hun merites beoordelen. Vooruitlopend hierop stellen we vast dat er bijzonder weinig zaken concreet worden benoemd. Er worden veel onderzoeken voorgesteld. De ambities voor woningbouw, duurzaamheid en het sociaal domein ontbreken volledig.

Kortom, er is veel werk aan de winkel voor de oppositie de komende jaren. Hopelijk leidt dit ertoe dat de coalitie wel met duurzame en realistische plannen komt die een oplossing bieden voor de problemen van nu en de komende jaren.

CDA Wassenaar D66 Democratische Liberalen Wassenaar (DLW) PvdA Wassenaar

Tags

CDAD66Democratische Liberalen WassenaarGemeenteraadIngezondenPvdAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top