Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: politie Wassenaar

Poolse agenten lopen dagje mee met Wassenaarse politie

30 juni 202241 second read

Gisteren liepen twee Poolse agenten een dag met de politie mee in onze gemeente. Samen met een aantal ketenpartners zullen wij langs diverse locaties gaan, waar de Poolse gemeenschap wonen en/of werken.

Samen met de ketenpartners zullen wij een bezoek brengen op verschillende locaties. Samen met de Poolse agenten zullen wij vooral de verbinding gaan zoeken. De Poolse agenten zullen met de bewoners in gesprek gaan om zo een beter beeld te krijgen van de problemen waar ze tegen aan lopen.

Ook vanuit de gemeente Wassenaar zal men aansluiten bij deze dag. Deze maand lopen de twee Poolse agenten mee met verschillende politieteams in de Eenheid Den Haag.

De uitwisseling van kennis en ervaringen was een belangrijk doel van deze Pools-Nederlandse samenwerking. Maar het belangrijkste: het verbeteren van het contact tussen de politie, gemeente en de Poolse gemeenschap.

Tags

Politie WassenaarPools Nederlandse samenwerkingPoolse agentenWassenaar
Back To Top