Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Wassenaar werkt aan een Lokale Inclusie Agenda, doet u mee?

30 juni 20222 minute read

We willen dat iedereen in de gemeente Wassenaar mee kan doen. Jong en oud. Het maakt niet uit welke culturele achtergrond, geslacht, seksuele voorkeur, inkomen, talenten en beperkingen u heeft. We weten dat sommige dingen goed gaan en andere dingen beter kunnen. Daarom werken we dit jaar samen met inwoners, bedrijven, scholen, clubs & verenigingen, maatschappelijke organisaties aan een Lokale Inclusie Agenda. De mensen van Inclusionlab helpen ons hierbij.

Meedoen betekent onder andere dat u naar school kunt in Wassenaar; dat u kunt deelnemen aan sport- en cultuuractiviteiten van uw keuze; een baan en een inkomen heeft; en gebruik kunt maken van goede zorg en dienstverlening. Meedoen betekent ook dat u een bijdrage kunt leveren aan de wereld en dat u gewaardeerd wordt.

Iedereen die in Wassenaar woont, werkt, sport of naar school gaat, kan een verhaal delen of meedenken over de Lokale Inclusie Agenda. Dat kan op een manier die bij u past. U mag uw verhaal mailen, of vertellen tijdens een persoonlijk of een telefonisch gesprek, of u kunt meedoen aan een groepsgesprek in het najaar. De gesprekken zijn vertrouwelijk.

We zijn op zoek naar voorbeelden van de dingen die goed gaan en de dingen die beter kunnen. De fysieke of figuurlijke drempels waar u tegenaan loopt. En we zijn op zoek naar creatieve en praktische manieren om ervoor te zorgen dat iedereen nog beter mee kan doen in Wassenaar.

Wilt u een verhaal delen of meedenken? Neem dan contact op met Bram de Vries via 06 – 10699163 of bramdevries@inclusionlab.nl. Lees meer over de Lokale Inlcusie Agenda op de website van de gemeente.

Tags

GemeenteIedereen doet meeLokale inclusie agendaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top