Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Buitengewoon spelen bij S.V. Wassenaar op 12 juli 2022

1 juli 20222 minute read

In de zomervakantie wordt weer een grote buitenspeeldag georganiseerd, dit keer bij SV Wassenaar. Klimmen op een stormbaan, springen op een springkussen, samen dansen, voetbalspelletjes doen, kennismaken met honk- en softbal en bubbelvoetbal spelen. Het kan allemaal! Als aandenken ga je met een mooie glittertattoo weer naar huis. Kinderen en jeugd zijn samen met hun (groot)ouders welkom op het veld van S.V. Wassenaar tussen 10.30 en 16.30 uur om Buitengewoon te spelen!

Het gaat om samen bewegen en plezier hebben. Voor de kinderen van 4 tot 8 jaar staat er een springkussen, wordt er een dansclinic gegeven en worden er voetbalspelletjes aangeboden. De jeugd van 9 tot ongeveer 14 jaar kunnen met elkaar de strijd aangaan op de stormbaan, er wordt voor hun ook een dansclinic gegeven en zij kunnen kennismaken met de honk- en softbalsport. Aan het eind van de middag wordt er voor de jeugd ook bubbelvoetbal aangeboden, plezier gegarandeerd!

Deze buitenspeeldag wordt georganiseerd vanuit Fit in Wassenaar, samen met Kinderopvang Norlandia, SV Wassenaar, Dansstudio Kerkehout en Jongerenwerk Wassenaar. Informatie is te vinden op de website van Fit in Wassenaar onder het kopje agenda: www.fitinwassenaar.nl Kom je ook? Deze buitengewoon spelen dag is helemaal GRATIS, dus neem ook gezellig een vriend of vriendin mee! Tot 12 juli op het veld bij S.V. Wassenaar, Charlottestraat 7, Wassenaar.

Buitengewoon spelen 12 juli 2022

Tags

Buitenspeeldag 2022Fit in WassenaarKindeactiviteitenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top