Skip to content
LLeyton (hockeyclub De Kieviten) en Jan (Wassenaarse Volleybalvereniging) hebben de eerste paal geslagen voor de nieuwe sporthal. Fotocredit: redactie Wassenaarders.nl

‘Eerste paal’ geslagen voor nieuwe sporthal De Kieviten

1 juli 202240 second read

Vanmiddag is symbolisch de eerste paal geslagen voor de nieuwe sporthal aan de Dr. Mansveltkade. Het slaan van deze eerste paal werd verricht door Lleyton (hockeyclub De Kieviten) en Jan (Wassenaarse Volleybalvereniging).  De oude sporthal van De Kieviten is inmiddels gesloopt en de echte bouw gaat nu beginnen.

In juli 2019 heeft de gemeenteraad ingestemd met de realisatie van een nieuwe sporthal aan de Dr. Mansveltkade. De nieuwe sporthal moet voor een breed scala aan sporten faciliteiten bieden. De nieuwe sporthal bevindt zich op het terrein van De Kieviten en vervangt sporthal De Schulpwei en de hockey- en tennishal van De Kieviten, die aan het eind van hun levensduur zijn. 

De hal wordt geheel energieneutraal en richt zich op binnen- en buitensporten. Op https://www.wassenaar.nl/sporthal-dr-mansveltkade vindt u een video-impressie van de buitenzijde.

Tags

BinnensportBuitensportEerste paalNieuwe sporthalSporten in WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top