Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Gro-up Buurtwerk

Jongerenwerk promoot nieuwe naam met kleding op middelbare scholen

2 juli 20222 minute read

Nu ook de kleding met het nieuwe logo van gro-up buurtwerk binnen zijn heeft het jongerenwerk een promo gedaan op de middelbare scholen. Het jongerenwerk ging op pad met keycords en pennen ter promotie. Leerlingen van de scholen mochten een briefje invullen met; waar denk je aan bij het jongerenwerk? Op deze manier proberen wij helder te krijgen of jongeren weten waarvoor zij het jongerenwerk voor kunnen benaderen. Ook om duidelijk te krijgen of zij weten wat het jongerenwerk allemaal doet.

We vroegen de leerlingen ook welke activiteiten zou het jongerenwerk kunnen organiseren die zij leuk zouden vinden. Op die manier proberen wij een beeld te krijgen aan wat voor activiteiten jongeren behoefte hebben. Zodat we kunnen inspelen op de wensen van de leerlingen. Na het invullen kregen de leerlingen allemaal een keycord en een pen mee.

Uit alle antwoorden hadden de jongerenwerkers ook de meest originele antwoorden gehaald. De leerlingen die dit hadden ingevuld kregen nog een extra prijs. In de vakantie gaat het jongerenwerk een analyse maken van de antwoorden zodat we kunnen kijken of we met de ideeën aan de slag kunnen die de leerlingen hebben aangedragen.

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Al onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

 

Tags

ActiviteitenGro- up BuurtwerkJong in WassenaarJongerenjongerenwerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top