Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Spannend clubkampioenschap tafeltennis

3 juli 20222 minute read

Op woensdag 29 juni heeft tafeltennisvereniging Snel en Lenig het seizoen afgesloten met een gezellig clubkampioenschap in Sporthal de Schulpwei. De organisatie was net als in voorgaande jaren prima geregeld door Thomas Beuman. Aan het clubkampioenschap mogen alleen spelers van de eigen vereniging mee doen.

Zij strijden met elkaar om de wisselbeker. Het hoogtepunt van de avond was de spannende finale tussen Tim Bellekom, de laatste kampioen, en Thomas Beuman, de voorlaatste kampioen. De heren waren zodanig aan elkaar gewaagd dat het voor de toeschouwers een bloedstollende wedstrijd was om naar te kijken. Tim schreef de eerste game met 21-17 op zijn naam. Hij leek ook de tweede game te gaan winnen.

Zo stond hij op een gegeven moment met 20-17 voor. Thomas knokte zich echter terug en won met 23-21. In de derde en beslissende game ging het ook hard tegen hard. Er werden prachtige rally’s gespeeld. Tim trok uiteindelijk de winst (21-17) naar zich toe en mag zich het komende jaar clubkampioen noemen. Hij neemt de wisselbeker, waarop zijn naam wordt bijgeschreven, voor één jaar mee naar huis. Op de derde plaats eindigde Richard Deighton die in een spannende driesetter won van Gé Snabel.

Heb je na het lezen van dit stukje ook zin gekregen om te gaan tafeltennissen? Dat kan. Na een korte zomerstop gaat in de laatste week van augustus tafeltennis weer van start. Je kunt altijd twee avonden gratis komen meespelen en in september zelfs de hele maand. Iedere woensdagavond wordt van 20.00 tot 22.00 uur getraind in Sporthal De Schulpwei, Dr. Mansveltkade 1 in Wassenaar. De contributie bedraagt € 57,50 per half jaar. De minimum leeftijd is 16 jaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter Richard Deighton via: tafeltennis@snelenlenig.nl Je kunt ook kijken op de website van Snel en Lenig: https://www.snelenlenig.nl.

Op de foto van links naar rechts:
Richard Deighton (3), Tim Bellekom (1), Thomas Beuman (2)

Tags

CubkampioenschapSnel en LenigTafeltennisWassenaar
Back To Top