Ga naar hoofdinhoud

Je wilt er zijn voor een ander

4 juli 20222 minute read

Vrijwilligerswerk doen in de zorg en welzijn doe je natuurlijk omdat je andere mensen graag wilt helpen, maar wist je dat het ook erg dankbaar werk is en er volop gezelligheid is? Vrijwilligers in de zorg doen allerlei sociale contacten op en krijgen met regelmaat een compliment. Dat wil jij toch ook?

• Voor Van Ommerenpark zijn wij op zoek naar maaltijdrijders. Dus vind jij het leuk om mensen blij te maken met een lekkere maaltijd? Reageer dan snel! (Vac.C.014)

• SWZ is op zoek naar een vrijwilliger die dementerende bewoners een fijne tijd wil bezorgen d.m.v. spelletjes voor zowel overdag als in de avond. (Vac.A.153) Ook zijn zij op zoek naar een vrijwilliger die graag kookt en voor meerdere mensen kan koken. (Vac.A.154) Hulp bij het ontbijt in het weekeinde is ook erg gewild. Vind jij het leuk om een gezellig ontbijt neer te zetten? Dan is dit iets voor jou! (Vac.A.155)

• Jazz Sociëteit Wassenaar zoekt een Penningmeester en een Algemeen Bestuurslid. Naast de bekende taken helpen alle bestuursleden, zo mogelijk, ook mee op de concertdagen. Dat is nog eens gezellig! (Vac.B.132)

• Vluchtelingenwerk Wassenaar is dringend op zoek naar Maatschappelijke begeleiders! Vind jij het ook belangrijk dat vluchtelingen goed terecht komen en hun draai kunnen vinden in de Nederlandse samenleving? Dan kan jij het verschil maken! (Vac.A.129)

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133

Tags

VacaturesVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top