Skip to content
Fotocredit: WZK

Geslaagde seizoensafsluiting WZK Wassenaar

6 juli 20222 minute read

Afgelopen zaterdag 2 juli heeft WZK Wassenaar het seizoen feestelijk afgesloten. Deze editie was extra leuk omdat het na 2 jaar eindelijk weer kon! ’s Middags vonden de clubkampioenschappen plaats in het zwembad, waar bekend werd wie zich het komende seizoen zichzelf de clubkampioen van W.Z.K. Wassenaar mag noemen. Dit zijn Sophia, Boudewijn, Jasmijn, Max, Mirjam en Robert-Jan, gefeliciteerd! Hierop aansluitend werden de jaarlijkse prijzen en bekers uitgereikt, waarbij zowel leden als vrijwilligers in de prijzen vielen.

Een bijzondere oorkonde is uitgereikt aan Robert-Ben voor het verkopen van de meeste loten tijdens de Grote Club Actie, waar wij als vereniging erg blij mee zijn. Het einde van dag werd gevierd met de jaarlijkse barbecue, georganiseerd door de Activiteiten Commissie, waar zo’n 180 WZK leden en aanhang van een lekker hapje hebben genoten.

Tijdens de barbecue op het terrein van het Sterrenbad hebben wij genoten van het heerlijke vlees van Slagerij Christiaanse. De banken en tafels zijn geleend van Scouting van Woesik. Van Veen Bouw heeft een brug over de sloot gemaakt, zodat de leden makkelijk het sportveld op konden komen voor een potje voetbal. Kluswijs Wassenaar, glazenwasserij Donker-Stoute en Thom de Jong Tuinexpert droegen allemaal een steentje bij om de seizoensafsluiting weer tot een succes te maken.

Via deze weg willen wij alle sponsoren en vrijwilligers die deze barbecue tot een succes hebben gemaakt nogmaals bedanken voor hun hulp en inzet! Een overzicht van de gewonnen prijzen en de foto’s van de BBQ staan binnenkort op de website en onze social media. Wij wensen onze leden een fijne en sportieve zomervakantie toe om volgend jaar fit te kunnen beginnen aan een nieuw seizoen!

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen met de trainingen van WZK Zwemmen (waterpolo, wedstrijdzwemmen en diplomazwemmen), WZK Tri-team of WZK Dance & Aerobics? Kijk dan eens op onze website: www.wzk.nl voor alle mogelijkheden.

 

Tags

Dance & aerobicsHardlopenSeizoensafsluitingTri-TeamWassenaarWZKZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top