Skip to content
Fotocredit: TC de Kampioen

Loosdrechttocht bij TC de Kampioen

6 juli 202246 second read

Aanstaande zondag 10 juli fietst Toerclub de Kampioen, de toerfietsvereniging van Wassenaar, Voorschoten en wijde omtrek de Loosdrechttocht. Een rondje Loosdrechtse Plassen op de fiets is een geweldige ervaring.

De term Loosdrechtse Plassen is de historisch ontstane verzamelnaam voor alle plassen in de voormalige gemeente Loosdrecht en bestaan uit verschillende plassen die door dijken en eilanden van elkaar gescheiden zijn. De Eerste tot en met de Vijfde Plas worden door iedereen tot de Loosdrechtse Plassen gerekend.

Een aantal (weekend) fietstochten in de komende periode:

-za 9 juli: Kampioenrit 50/70 km (start 08.30)
-zo 10 juli: Loosdrechttocht 140 km (start 08.30)
-za 16 juli: Kampioenrit 50/70 km (start 08.30)
-zo 17 juli: Gooi & Vechttocht 110 km (buitenrit)

De weekend ritten starten bij onze startlocatie Scouting Van Woesik Duivenvoordelaan 560 te Wassenaar.

Meer informatie over deze actieve en springlevende vereniging vindt u op www.tcdekampioen.nl Daar vindt u tevens een enorme hoeveelheid informatie over de aanschaf en het onderhoud van racefietsen en de toerkalender voor dit jaar.

 

Tags

FietstochtenLoosdrechttochtTC De KampioenVoorschotenWassenaarWielrennen
Gerelateerde artikelen
Back To Top