Skip to content
Fotocredit: Adelbert College

Feestelijke diploma-uitreikingen op het Adelbert College

7 juli 20220 second read

De diploma-uitreikingen op het Adelbert College, die de afgelopen dagen plaatsvonden, waren weer heel speciaal. Dit jaar waren deze feestelijke avonden binnen en buiten. Elke plek had het thema van een stad. Zo was er een ruimte in Berlijnsfeer, Barcelonasfeer, Londensfeer en Parijssfeer.

De leerlingen maakten in groepjes een “reis” door de school. Ze begonnen op het podium, waar ze toegesproken werden door de rector en de afdelingsleider. Vervolgens gingen de leerlingen “op reis” bij hun mentor die hen persoonlijk toesprak. Daarna gingen ze naar een andere ruimte om naar de brugklashit van hun eerste Adelbertjaar te kijken. Vervolgens liepen ze naar andere plekken om bijvoorbeeld het prachtige jaarboek in ontvangst te nemen, iets lekkers te halen, naar foto’s en filmpjes van hun schoolcarrière te kijken en uiteraard eindigde de reis met het tekenen van hun welverdiende diploma.

De geslaagden zagen er weer pico bello uit, alsof ze uit een modeblad waren gestapt voor een modeshow in een van de hippe steden. Het was geweldig om zoveel blije gezichten te zien.

Het Adelbert is heel trots op de geweldige prestaties van de geslaagden. We wensen jullie een heerlijke vakantie, veel succes in de toekomst en misschien tot ziens!

Tags

Adelbert CollegeDiploma uitreikingGeslaagdenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top