Skip to content
Fotocredit: ICE Events Wassenaar

Komende winter geen ICE-event op Berkheiveld

8 juli 202233 second read

Komende winter komt er geen overdekte ijsbaan op het Berkheiveld. Volgens de organisatie duurt de vergunningprocedure bij de gemeente te lang. De organisatoren komen daardoor in tijdnood om de benodigde voorbereidingen te treffen. Dat meldt het Leidsch Dagblad. 

Het was de bedoeling dat het ICE-event dit jaar voor het eerst zou plaatsvinden op het Berkheiveld. Voor corona stond de tijdelijkeoverdekte ijsbaan aan de Haven, maar deze locatie was volgens de organisatie niet ideaal. De beoogde nieuwe locatie Berkheiveld stuitte op bezwaren van omwonenden. De organisatie verwacht dat de aanvraagprocedure voor een vergunning verder zal vertragen

De organisatie hoopt overigens wel weer in de winter van 2023/2024 een overdekt ICE-event te kunnen organiseren. 

Tags

BerkheiveldCancelingIce event WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top