Ga naar hoofdinhoud

Deze week in Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar

10 juli 20223 minute read

Deze week en in de komende periode is er weer van alles te beleven in de bibliotheek.

Dit wordt een geweldig onbezorgde zomer!

Op vakantie, een dag eropuit of liever thuisblijven; met de bibliotheek in je buurt of op afstand kan jouw zomer niet meer stuk! Neem een stapel boeken mee uit de bibliotheek, of lees vanaf je smartphone, tablet of e-reader jouw favoriete boek via de Online Bibliotheek.

Ga je met vakantie? Jouw zomervakantie kan helemaal onbezorgd zijn als je overstapt op het Onbezorgd abonnement. Met het Onbezorgd abonnement leen je 15 materialen voor 6 weken én boetevrij. Bekijk al jouw voordelen op www.obvw.nl/lidworden en stap gelijk over!

Ga je niet met vakantie? Trek erop uit en (her)ontdek onze prachtige regio! Wij zijn VVV Wassenaar. Laat je informeren in onze bibliotheken! Bij ons kun je terecht voor al je vragen over de toeristische mogelijkheden in onze dorpen Voorschoten en Wassenaar en in de regio.

Spreekuren in de vakantie

Problemen met je computer, smartphone of tablet? Het Digitaal Spreekuur weet raad. Je bent welkom op dinsdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in Voorschoten en 14.00 uur tot 16.00 uur in Wassenaar.

Lastige brief ontvangen? Formulieren invullen? De Formulierenbrigade helpt je weer op weg op dinsdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in Voorschoten.

Heb je vragen over geldzaken of zorgen over geld? Kom naar het spreekuur van het Financieel Informatie Punt (FIP-loket) voor gratis advies. Maak een afspraak via obvw.nl/FIP.
Elke vrijdag van 13.30 uur tot 14.30 uur in Bibliotheek Voorschoten.

De Buitengewoon Spelen dag; kom je ook?

Aanstaande dinsdag 12 juli is de bibliotheek aanwezig bij de Buitengewoon Spelen dag bij S.V. Wassenaar. Kinderen van 4 tot en met 8 jaar zijn van harte welkom bij het poppentheater ‘Er kan nog meer bij’, naar het boek van Ingrid en Dieter Schubert.

Bever heeft een boot gemaakt, helemaal alleen. Hij is er heel erg trots op. Als hij een stukje gaat varen komt hij al zijn vrienden tegen; beer, das, egel, haas en mol. Zij vinden de boot heel mooi en vragen of ze ook mee kunnen op de boot. Oh nee! Bever komt er achter dat zijn boot te klein is. Hij maakt een grotere boot waar al zijn vrienden op kunnen. Als dat maar goed gaat met zoveel dieren…

De voorstelling is om 11.45u en om 13.00u te zien. Je hoeft niet te reserveren.

Kom je dinsdag ook gezellig spelen en kijken naar de voorstelling?
Dinsdag 12 juli op het veld bij S.V. Wassenaar, Charlottestraat 7, Wassenaar.

Digitale workshops in de bibliotheek

Vragen over digitale nalatenschap, veilig internetten of werken met Windows 10? Na de zomervakantie organiseren we weer enkele digitale workshops. Er zijn nog tickets beschikbaar! Bestel je tickets aan de balie of via obvw.nl/leren.

Digitale nalatenschap – Dinsdag 13 september in Bibliotheek Voorschoten
Veilig internetten – Dinsdag 11 oktober in Bibliotheek Wassenaar
Windows 10 – de basis – Start dinsdag 13 september in Bibliotheek Wassenaar en dinsdag 1 november in Bibliotheek Voorschoten

Programma Filmhuis Wassenaar

Tickets aan de balie of via obvw.nl/filmhuis.

Louis
Uniek portret over de ontwikkeling van het fenomeen Louis van Gaal, zijn ongekende loopbaan en de bijzondere man achter het veelbesproken imago. Drie jaar lang werd de huidige bondscoach gevolgd en samen met nationale- en internationale voetbalsterren, zijn vrouw en dochters blikt hij terug op zijn kleurrijke leven.

 Louis st 7 jpg sd high

Datum Aanvangstijd Film

ma 11 juli 20.00 uur El buen Patrón
di 12 juli 14.00 uur Sonic The Hedgehog 2 (NL)
wo 13 juli 20.00 uur Illusions Perdues
do 14 juli 13.30 uur Filmclub
vr 15 juli 20.00 uur Top Gun: Maverick
za 16 juli 20.00 uur Louis
ma 18 juli 20.00 uur Lunana, A Yak in the Classroom
di 19 juli 14.00 uur Sonic The Hedgehog 2 (NL)

Tags

ActiviteitenBibliotheekDienstverleningFilmhuisOBVWVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top