Skip to content
De winnende foto. Fotocredit: Jan Schouten

Winnaar fotowedstrijd De Groene Klaver bekend

13 juli 202247 second read

De jury van de eerste fotowedstrijd van De Groene Klaver heeft unaniem gekozen voor een foto van Jan Schouten uit Voorschoten als mooiste foto, passend bij het thema ‘Volop lente’. Uit handen van voorzitter Theo van Leeuwen ontving Jan Schouten afgelopen maandag een mand vol lekkere streekproducten van Hoeve Zegenvrucht.

Tot en met mei hebben een twintigtal hobbyfotografen foto’s ingezonden van bloeiende bollenvelden, jong grut en ander natuurschoon. De winnende foto laat een moederfuut met kleintjes op de rug zien, die gevoerd worden door een vaderfuut. Een eervolle vermelding krijgen B. van der Kraats met een foto van ook een moederfuut met haar kroost op de rug en H.A. Remond met een foto van lammetjes in de wei voor respectievelijk de tweede en derde plaats.

In de maanden juli t/m september volgt de tweede fotowedstrijd met het thema ‘Aan het werk’.

Meer informatie over onze fotowedstrijd, voorwaarden en hoe je kunt deelnemen, vind je hier.

Tags

Cooperatie De Groene KlaverFotowedstrijdVoorschotenWinnaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top