Skip to content
Fotocredit: Rechtstreex.nl

Rechtstreex start met nieuwe afhaallocatie in Wassenaar

14 juli 202239 second read

Steeds meer mensen kiezen voor eten uit de lokale keten, maar niet iedereen heeft de tijd om zelf de polders af te reizen om boodschappen te doen bij de boer. Rechtstreex lost dit op met een nieuwe afhaalpunt in Wassenaar.

Klanten bestellen gemakkelijk online en halen hun boodschappen af in de buurt. Naar verwachting opent in augustus de eerste locatie in de regio: Rechtstreex Stadhoudersplein. Bij 100 aanmeldingen gaat dit afhaalpunt open.

Wil je op de hoogte blijven van de opening en van het lokale seizoensassortiment? Dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief via rechtstreex.nl/stadhoudersplein

Over Rechtstreex:

Rechtstreex.nl is een online, lokale boodschappenservice voor vers en duurzaam eten. Samen met een netwerk van boeren, makers en consumenten bouwen ze een korte voedselketen met zo min mogelijk voedselkilometers, verpakking en verspilling.

Tags

AfhaalpuntBoodschappen serviceRechtstreexStadhouderspleinWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top