Skip to content
Fotocredit: Dunea

Ga op pad met de schaapherder

17 juli 20222 minute read

Wij nemen je graag mee op pad! Onder professionele begeleiding bezoek je bijzondere en mooie plekken in de duinen tussen Monster en Katwijk in het Nationaal Park Hollandse Duinen. Dunea biedt uiteenlopende thema-excursies aan. Deze kun je in het overzicht hieronder vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om een groepsexcursie te doen onder begeleiding van een duinwachter of opgeleide vrijwilliger.

Aanmelden
Wil jij je ook aanmelden voor één van de thema-excursies? Vul dan het aanmeldformulier in.

Woensdag 3 augustus – Op pad met de schaapherder
Vrijdag 19 augustus – Op pad met de schaapherder
Woensdag 31 augustus – Op pad met de schaapherder

Op pad met de schaapherder
Datum: woensdag 3 augustus
Tijd: 10.00 uur
Kosten: gratis
Leeftijd: alle leeftijden
Startpunt: De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea

Onze schaapherder loopt regelmatig met de kudde door het duin. En nu mag jij mee! De schaapherder vertelt je alles over dit prachtige beroep en waarom het zo belangrijk is dat de schapen in onze duinen grazen.

Op pad met de schaapherder
Datum: vrijdag 19 augustus
Tijd: 10.00 uur
Kosten: gratis
Leeftijd: alle leeftijden
Startpunt: De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea

Onze schaapherder loopt regelmatig met de kudde door het duin. En nu mag jij mee! De schaapherder vertelt je alles over dit prachtige beroep en waarom het zo belangrijk is dat de schapen in onze duinen grazen.

Op pad met de schaapherder
Datum: woensdag 31 augustus
Tijd: 14.00 uur
Kosten: gratis
Leeftijd: alle leeftijden
Startpunt: De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea

Onze schaapherder loopt regelmatig met de kudde door het duin. En nu mag jij mee! De schaapherder vertelt je alles over dit prachtige beroep en waarom het zo belangrijk is dat de schapen in onze duinen grazen.

Tags

DuneaExcursiesOp pad met de schaapherderWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top