Skip to content
Fotocredit: Avalex

Aangepaste dienstverlening Avalex

18 juli 202238 second read

Aanstaande dinsdag verwachten we in Nederland hoge temperaturen. Omdat we willen voorkomen dat onze medewerkers op het heetste moment van de dag zwaar lichamelijk werk moeten uitvoeren, sluiten de milieustraten al om 14.00 uur. Kom dus vroeg in de ochtend of plan je bezoekwat later in de week.

INZAMELING
Door de hoge temperaturen start de inzameling aanstaande dinsdag en woensdag een half uur eerder. Zet je container(s) daarom op de inzameldag voor 7.00 uur buiten of de avond ervoor, vanaf 22.00 uur.

MILIEUSTRATEN
Omdat we willen voorkomen dat onze medewerkers op het heetste moment van de dag zwaar lichamelijk werk moeten uitvoeren, sluiten de milieustraten op dinsdag 19 juli al om 14.00 uur. Kom dus vroeg in de ochtend of plan je bezoek wat later in de week.

Bedankt voor je medewerking en begrip!

Tags

Aangepaste dienstverleningAvalexInzamelingMilieustraatWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top