Skip to content
Fotocredit: Fotowerkgroep Silhouet

Zomerworkshop ‘Bloemenportretten’

18 juli 202238 second read

De Wassenaarse fotowerkgroep ‘Silhouet’ organiseert de eerste zomerworkshop 2022 in de tuin van het Museum Voorlinden op 18 juli 2022 van 17 – 19 uur.

Het thema van de workshop is ‘Bloemportretten’ en heeft als doel de deelnemers kennis te laten maken met technieken en compositie in dit specifieke genre van fotografie en deze uit te proberen in de tuin van het museum Voorlinden. De tuin, ontworpen door tuinarchitect Piet Oudolf, biedt een uitstekende basis voor deze workshop met zijn uitgesproken florale diversiteit.

“De bloem is het symbool van het mysterie van onze geest. “(Novalis 1772 – 1801) Het uitbeelden van dit geheim in een foto is de kunst van de fotografie, waartoe de fotoclub voor de deelnemers een deur wil openen.

Voor meer informatie kunt u Elvira Groot via elvira.groot@outlook.com of 0654 798 405 bereiken.

Tags

BloemportrettenFotowerkgroep SilhouetWassenaarZomerworkshop
Gerelateerde artikelen
Back To Top