Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Zomerschaakcompetitie groot succes

20 juli 202254 second read

Na de reguliere clubwedstrijden van Sv Wassenaar is in mei de zomerschaakcompetitie van start gegaan. Toegankelijk voor iedereen die zin heeft om op de maandagavond een partijtje te schaken. Velen wisten al de weg naar het Deijlerhuis te vinden: van jong tot oud, en van beginnende tot geroutineerde schakers. Kortom, een gezellige drukte, waarbij Eric van der Marel zorgt voor de indeling, bespreking van partijen en schaakles geeft voor wie dat wil.

Iedereen kan naar keuze met of zonder schaakklok spelen. Meer dan 30 schakers hebben tot nu toe al één of meerdere avonden deelgenomen aan de zomercompetitie. Sommigen spelen zelfs twee of drie partijen per avond. De meeste partijen speelden Koos van Holten en Jagger Meevis: 17 wedstrijden in 10 weken, terwijl Gabor Ellmann tot 15 kwam. Hoge winstpercentages konden worden genoteerd voor Gerard van der Born (75%), Koos van Holten (71%) en Danny Lim (63%).

De zomercompetitie gaat nog vijf weken door tot en met maandag 22 augustus. Iedereen is van harte welkom, dus aarzel niet om langs te komen. Iedere maandag vanaf 19.00 uur staat de deur van het Deijlerhuis open. Later beginnen mag ook.

 

Tags

Schaakvereniging WassenaarWassenaarZomerschaakcompetitie
Back To Top