Skip to content
Fotocredit: Stichting Zuid-Hollands Landschap

Stichting Zuid-Hollands Landschap zoekt fotomodellen

23 juli 20223 minute read

Lijkt het je leuk model te staan voor foto’s die het Zuid-Hollands Landschap gebruikt voor tijdschrift, email-nieuwsbrieven, website en meer? Dit is je kans! Het kost je een paar uur. Als tegenprestatie ontvang je professionele digitale foto’s van jezelf en een voucher van Whitewall.com, zodat je een foto groot kunt laten afdrukken.

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich kan herkennen in onze uitingen, doen we een speciale oproep aan mensen die voor meer diversiteit in ons beeld kunnen zorgen (niet-westerse achtergrond, mensen met een beperking, mannen- of vrouwenstellen).

Maar ook vriendinnen en vrienden zijn welkom. Met jouw medewerking willen wij in beeld aan anderen laten zien waarom het zo fijn is om in de natuur te zijn. Een professionele fotograaf voert de fotoshoot uit. Enthousiast?

Mail dan naar info@zhl.nl de volgende gegevens:

  • Je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer waarop je overdag bereikbaar bent.
  • Informatie over jezelf en in geval van een groep, de groepssamenstelling: betreft het een stel, een gezin met kinderen, opa en oma of een groep vrienden? Vermeld s.v.p. ook de leeftijden van alle personen in de groep die zich aanmelden.
  • Enkele duidelijke niet al te grote digitale foto’s (1 Mb is vaak genoeg) van jezelf en in geval van een groep de personen in de groep.

Na ontvangst van bovenstaande gegevens ontvang je van ons per e-mail een ontvangstbevestiging en een beschrijving van het vervolgtraject. Als we modellen nodig hebben voor een foto-opdracht en de keuze valt op jou, dan nemen wij contact op.

Goed om te weten

  • Het Zuid-Hollands Landschap bewaart je gegevens en de verzonden foto’s voor een periode van 3 jaar. Je contactgegevens worden enkel met de fotograaf gedeeld voor het uitvoeren van de opdracht en niet met andere partijen.
  • Het Zuid-Hollands Landschap gebruikt de professionele foto’s voor al haar communicatiemiddelen en kan de gemaakte foto’s ook beschikbaar stellen aan haar partners als er sprake is van een gezamenlijke productie.
  • De gemaakte foto’s worden opgenomen in de beeldbank van het Zuid-Hollands Landschap. Deze foto’s worden voor onbepaalde tijd bewaard.
  • Een fotoshoot kan een paar uur in beslag nemen. Indien je verhinderd bent op de datum en het tijdstip dat de fotoshoot plaats zal vinden, valt de keuze in beginsel op een ander model.
  • Als bedankje ontvang je een aantal digitale foto’s uit de serie en een voucher van Whitewall.com, zodat je een foto groot kunt laten afdrukken.
  • Je kunt je reiskosten declareren (€ 0,19 per kilometer uitgaande van de kortste route of volledig bij overlegging van OV-bewijzen op basis van tweede klas).

Tags

FotomodellenGezochtZuid Hollands Landschap
Gerelateerde artikelen
Back To Top