Ga naar hoofdinhoud

Top Gun: Maverick – Vanavond in Filmhuis Wassenaar

23 juli 202257 second read

“Het had op zo veel denkbare manieren helemaal fout kunnen aflopen met dit vervolg, maar een voortreffelijke Cruise en een schatplichtige Kosinski hebben voor topentertainment gezorgd”- Filmtotaal.

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Verder met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.

Actie, Drama
Land: Verenigde Staten
Gesproken taal: Engels
131 minuten

Tickets: www.obvw.nl/filmhuis

Tags

FilmFilmhuis WassenaarMaverickTop GunWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top