Ga naar hoofdinhoud

Deze week in Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar

24 juli 20223 minute read

Deze week en in de komende periode is er weer van alles te beleven in de bibliotheek. 

Werken bij Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar, iets voor jou?

Vacature: Directeur voor 24-30 uur per week
Wij zoeken een strategisch sterke, doortastende en verbindende directeur die de organisatie in een volgende fase wil leiden. Met vaste hand, grote politieke sensitiviteit en een warm hart voor het professionele team. Ben of ken jij onze nieuwe directeur? Solliciteer direct!

Vacature: Officemedewerker voor 24 uur per week

Wij zoeken een daadkrachtige collega die graag overal iets vanaf weet en een echte regelaar is. Jij bent een belangrijke schakel in onze organisatie. Als officemedewerker heb je een breed takenpakket waardoor je dag nooit saai is. Bij de bibliotheek moet er veel in goede banen geleid worden. Kortom: een functie vol verschillende werkzaamheden in een uitdagende omgeving voor 24 uur per week.

Ben of ken jij onze nieuwe collega? Bekijk deze, en andere vacatures via obvw.nl/vacatures.

Boetevrij lenen met Bieb Onbezorgd
Ai! Weer te laat met het terugbrengen van je boeken? Met Bieb Onbezorgd heb je daar geen last meer van, je leent compleet boetevrij! Met het Onbezorgd abonnement leen je 15 materialen voor 6 weken én boetevrij. Bekijk al jouw voordelen op www.obvw.nl/lidworden en stap gelijk over!

Besparen op kofferruimte? Lees jouw favoriete boeken op je tablet of e-reader met de Online Bibliotheek!
Mocht je er niet uitkomen hoe het werkt, dan staan de vrijwilligers van het Digitaal Spreekuur klaar om je te helpen. Elke dinsdag van 10 tot 12 uur in Bibliotheek Voorschoten en van 14 tot 16 uur in Wassenaar.

Filmhuis Wassenaar

Het filmprogramma van de maand augustus is bekend! Kijk nu op onze website welke films we allemaal vertonen en boek direct je tickets! Tickets aan de balie of via obvw.nl/filmhuis.

In Illusions Perdues ontdekt Lucien – een jonge onbekende dichter net nieuw in Parijs op zoek naar roem – dat achter de schermen alles wordt gekocht en verkocht, zowel de literatuur als de pers, politiek als gevoelens, reputaties als zielen. Hij ervaart liefhebben, lijden en uiteindelijk hoopt hij zijn illusies te overleven.

In Lunana: A Yak in the Classroom droomt een jonge onderwijzer van een carrière als zanger in Australië, alleen moet hij nog voor straf een jaar lesgeven. Hij wordt gestuurd naar een zeer afgelegen dorp in de bergen. Hij moet les geven aan de dorpskinderen, maar er ontbreekt aan van alles en hij twijfelt of het überhaupt zin heeft om verder te gaan.

Datum Aanvangstijd Film

ma 25 juli 20.00 uur El Buen Patrón
di 26 juli 14.00 uur Sonic The Hedgehog 2 (NL)
wo 27 juli 20.00 uur Lunana, A Yak in the Classroom
do 28 juli 13.30 uur Filmclub
vr 29 juli 20.00 uur Illusions Perdues
za 30 juli 20.00 uur Top Gun: Maverick
ma 01 aug 20.00 uur Lunana, A Yak in the Classroom
di 02 aug 14.00 uur Illusions Perdues
wo 03 aug 11.00 uur Minions: Hoe Gru Superschurk werd
do 04 aug 13.30 uur Filmclub
vr 05 aug 20.00 uur Encore
za 06 aug 20.00 uur Délicieux

Tags

ActiviteitenBibliotheekFilmhuisOBVWVacaturesVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top