Skip to content
Fotocredit: Buurtvereniging Kerkehout

Zomerfestival Buurtvereniging Kerkehout – 14 tot en met 16 september

28 juli 20223 minute read

Het GELUID is geregeld, de BAR is gereserveerd, er komen steeds meer leuke ACTS en ACTIVITEITEN bij…. Dus het is HOOG tijd om jullie te laten weten wat de plannen zijn voor de eerste editie van het Kerkehouts Zomerfestival!

Het wordt een festival voor iedereen VAN JONG TOT OUD met behoorlijk wat activiteiten! Daarom hebben we besloten om het festival wat “op te rekken” en het al te starten op woensdag 14 september.

Tijdens deze middag zal het plein aan de Mariastraat veranderen in een SPEELPLAATS VOOR DE KIDS; springkussens, spelletjes, leuke muziek, popcorn en suikerspinnen. Alles zal er zijn om voor de jongsten uit de buurt (en natuurlijk vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, enzovoorts iedereen is welkom) een super leuke middag te bezorgen!

Met de donderdagmiddag zijn wij nog druk bezig met het finetunen van het programma, hier komen we spoedig op terug. Tijdens deze dag en avond willen wij in ieder geval een leuke activiteit organiseren voor de ouderen van de wijk.

Ook willen we tijdens de vroege avond nog iets voor de kleintjes doen in de vorm van een KINDERDISCO. Zodra dit allemaal vast staat, lezen jullie het hier!

Vrijdag, de eerste dag van het weekend. Uiteraard zal de vrijdagmiddagborrel zoals iedere vrijdag weer plaats gaan vinden. Daarnaast hebben wij voor jong en oud het spel “DE ALLESKUNNER” in petto!

Bij dit spel is het de bedoeling dat alle deelnemers het tegen elkaar opnemen door meerdere spellen te spelen. Ieder spel vallen de minst goede deelnemers af, waarna uiteindelijk DE ALLESKUNNER VAN KERKEHOUT overblijft!

Deze avond wordt uiteraard ondersteund door gezellige LIVE-MUZIEK en DJ en ook de bar en snacks-kraam zijn open. Bij goed weer (en daar gaan we vanuit!) gaan we deze avond op het pleintje doen, bij regen kunnen we altijd nog uitwijken naar het Buurtcentrum.

FESTIVAL ZATERDAG! De klapperrrrrr van de eerste editie van ZOMERFESTIVAL KERKEHOUT!

Het plein aan de Mariastraat wordt omgetoverd tot een mini-festivalterrein! Vanaf ongeveer 15:00 tot 01:00u zullen er meerdere artiesten optreden op het plein: ZANGERS, ZANGERESSEN, een DJ en een COVERBAND laten ons alle hits van vroeger tot nu horen! Van Nederlandstalig, Top 40, golden oldies tot aan het hardere werk en alles daartussen in!

Ook zullen tijdens deze dag workshops DANS en andere leuke ACTIVITEITEN op en rond het podium worden georganiseerd.

Aan de kinderen is uiteraard ook gedacht tijdens deze dag: springkussens, attracties, spelletjes, genoeg om de kleinsten te vermaken terwijl papa’s, mama’s, opa’s en oma’s gezellig naar de muziek luisteren, een dansje wagen of gewoon oud-Hollandsch MEEBRULLEN met een Hollandse hit!
De gehele dag is de bar open en zijn er snacks en dergelijke te koop op het plein.

Nou, dit is globaal wat we van plan zijn.
Wij hopen dat we tijdens dit feest ook op jullie support en gezelligheid kunnen rekenen! 

Mocht je mee willen helpen met een bepaald onderdeel tijdens het feest: laat het ons weten! Extra handjes zijn altijd welkom, samen maken we er een geweldig feest van!

Mocht je ons financieel willen ondersteunen in de vorm van sponsoring, zodat wij nóg meer activiteiten kunnen organiseren tijdens het festival? Neem dan contact op met kerkehout@yahoo.com , dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Bron: Facebook Buurtvereniging Kerkehout 

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top