Skip to content

Wassenaarse VVD: voorstellen nieuw raadslid Matthijs Stekelenburg

1 augustus 20222 minute read

Tijdens de raadsvergadering van 5 juli jl. is Matthijs Stekelenburg geïnstalleerd als nieuw raadslid voor de Wassenaarse VVD. Matthijs was commissielid voor de Wassenaarse VVD sinds dit voorjaar. Hij heeft de vrijgekomen zetel van Caroline Klaver-Bouman ingenomen. Caroline is onze wethouder voor Mens & Maatschappij in het nieuwe College van burgemeester en wethouders. Fractievoorzitter van de Wassenaarse VVD Gerbrand Nijman: “We feliciteren Matthijs met zijn benoeming tot raadslid en we zijn blij dat hij onze fractie komt versterken. Samen zijn we een sterk team.”

Matthijs (38) is vader van twee dochters en woont samen met zijn vrouw met veel plezier in ons groene dorp, vlakbij het centrum. In het dagelijks leven is hij commercieel directeur bij een innovatief bedrijf (scale-up), dat als missie heeft de energietransitie te versnellen met technische innovaties. In zijn vrije tijd slaat hij graag een balletje op de tennisbaan of geniet hij van ons strand aan de Wassenaarse Slag. Ook wandelt hij graag in een van de vele wandelgebieden die ons dorp rijk is en geniet hij van ons centrum met haar goede voorzieningen, waaronder winkels en horeca.

Matthijs was al op jonge leeftijd betrokken bij de politiek en de maatschappij. Enkele jaren geleden is hij, voordat hij in Wassenaar woonde, zowel in de stad Utrecht als in de provincie Utrecht actief geweest in de politiek en in de vereniging voor de VVD. Respectievelijk in o.a. bestuurs en commissie rollen. De liberale waarden van vrijheid en verantwoordelijkheid spreken hem het meeste aan.

Matthijs gaat met volle energie het nieuwe politieke seizoen vanaf eind deze maand tegemoet. Speerpunten voor Matthijs zijn het behouden van de goede voorzieningen in ons dorp en het vele groen waar we met elkaar zo van houden. Eveneens dat het fijn wonen, ondernemen en recreëren blijft voor alle Wassenaarders. Het belang van de Wassenaarder staat hierbij altijd voorop en het algemeen belang van ons dorp als geheel. De uitdagingen waar we de komende jaren voor staan zullen we met beide handen moeten aanpakken. Doortastend, pragmatisch en met een liberaal kompas. De slogan in de campagne van de Wassenaarse VVVD was niet voor niets: Wassenaar blijft goed, wordt beter. Daar zet Matthijs zich graag voor in de komende jaren!

Vragen of opmerkingen: stuur een e-mail naar mstekelenburg@wassenaar.nl

Meedenken en meedoen bij de Wassenaarse VVD? Word lid! Kijk op https://wassenaar.vvd.nl

Matthijs Stekelenburg DSC 5800

 

Tags

GemeenteraadIngezondenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top