Skip to content

Yes! De ‘Duinrell 15 van Wassenaar’ heeft er zin in!

5 augustus 20222 minute read

Hardlopen en feesten als vanouds…en een nieuw element. Hardlopers hebben dit voorjaar hun hart al kunnen ophalen! Prachtige lopen zoals de Leiden Marathon in mei (heet!) en de halve van Rotterdam, 31 juli jl. (een groot succes) zorgden ervoor dat de sportievelingen weer van oor tot oor konden glimlachen….en dan nu start ook de ‘Duinrell 15 van Wassenaar’ weer! Op zondag 9 oktober vieren we dit, volgens vele lopers, mooiste hardloopfeest van Nederland weer.

Zoals van ons gewend, kun je je inschrijven voor 7 ½ of 15 kilometer hardlopen door de prachtige lanen en bossen van Wassenaar. Dit jaar hopen we echter ook vele wandelaars te mogen ontmoeten, om er zowel op sportief als op feestgebied weer een mooie ervaring van te maken. De afterparty op Blauw Zwart wil toch niemand missen?

Vooral voor recreatieve lopers
Met inmiddels al meer dan 600 inschrijving ziet het ernaar uit dat we nagenoeg uitverkocht raken, het is echter nog wel mogelijk om je via de website in te schrijven. Wedstrijd official Remi Noordover benadrukt dat “De 15” bij uitstek een evenement voor recreatieve lopers is: “De datum is zo gekozen dat mensen gekieteld worden om na de vakantie weer even te focussen op sport en beweging. Een mooie tijd is leuk, maar de beleving op de route is alleen al de inschrijving waard!

Feest op de route
De afgelopen jaren genoten lopers, vrijwilligers, maar ook inwoners zelf van al het spektakel langs de route. Live muziek, beatboxen, kinderen die water uitdelen, het kan niet op. We roepen iedereen langs de route dan ook dit jaar weer op vooral lekker mee te feesten en ons prachtige dorp daarmee nog meer dan ze normaal te laten shinen!

Vrijwilligers gezocht!
Ook dit jaar is het weer mogelijk om als vrijwilliger mee te mogen genieten van alle gezelligheid. De fraaie “15” regenjacks zijn voor sommigen inmiddels een collectors item en ook dit jaar ontvang je deze (in een nieuwe kleur!), naast de lekker gevulde goodiebag, als uiting van dank. En natuurlijk geniet je als vrijwilliger net zo hard mee op de afterparty!

Grijp je kans om je nog in te schrijven, als deelnemer of als vrijwilliger op www.de15vanwassenaar.nl Hier vind je tevens alle informatie over 9 oktober met beeld en video van de eerdere edities. We zien uit naar je deelname!!!

 

Tags

De 15 van WassenaarFeestHardlopenInschrijvenVrijwilligers gezochtWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top