Skip to content
Fotocredit: redactie Wassenaarders.nl

Schoonmaakkosten Wassenaarse strand bedragen halve ton

9 augustus 202230 second read

Wat kost het opruimen van afval op het Wassenaarse strand? Dat was gisteren nog de ‘cliffhanger’ en vanmiddag al gaf de gemeente Wassenaar het verlossende antwoord; een halve ton per jaar.

Bij deze schoonmaakkosten van ongeveer 50.000 euro is ook de toegangsweg naar de Wassenaarse Slag inbegrepen. “Door het mooie weer is er meer afval ingezameld en inzet geweest op het strand dan bij minder weer. Dit heeft uiteraard invloed op de kosten,” aldus een woordvoerder van de gemeente, die tevens wijst op de lengte van het Wassenaarse strand. “De kosten worden gemaakt voor ongeveer 9 km strand. Van Scheveningen tot Katwijk.” 

Tags

GemeenteKostenStrandschoonmaakWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top