Skip to content
Fotocredit: politie Wassenaar

Man mishandeld in Schulpstraat; zes verdachten aangehouden

12 augustus 202258 second read

Een 22-jarige man uit Wassenaar is in de nacht van woensdag op donderdag mishandeld toen twee groepen jongeren ruzie met elkaar kregen. Dat vond plaats in de Schulpstraat. Er zijn zes verdachten aangehouden. De politie trof daarbij ook messen aan. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en zoekt getuigen. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

Na een melding troffen agenten een groep, met een gewonde man, aan op de Schulpstraat. Het slachtoffer was bij bewustzijn en is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Getuigen meldden dat de verdachten van de mishandeling zich in een woning aan het Schulpplein hadden verschanst.

Vanwege de mogelijke aanwezigheid van messen, kwamen agenten met politiehonden. Toen zij de woning wilden betreden, werd de deur al open gedaan door een van de verdachten. Vijf mannen zijn daar aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Buiten de woning is nog een zesde man aangehouden. Ook vond de politie meerdere messen in de omgeving. Of tijdens de mishandeling met een mes is gestoken is nog onduidelijk. De zes verdachten zijn tussen de 17 en 19 jaar en komen onder meer uit Leiden en Wassenaar. Voorzover bekend zitten alle verdachten nog vast.

Bron: Leidsch Dagblad

Tags

AanhoudingenMishandelingSchulpstraatVerdachtenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Deze Week In Bibliotheek Voorschoten – Wassenaar
Back To Top