Skip to content
Fotocredit: Wassenaarse Oranje Vereniging

Programmawijzigingen feestweek; Ringsteken en vlooienmarkt afgelast

13 augustus 20222 minute read

Het warme weer heeft geleid tot programmawijzigingen in de feestweek van de Wassenaarse Oranjevereniging. Het ringsteken kan morgen vanwege de hitte en met het oog op het welzijn van de dieren niet doorgaan. Ook de vlooienmarkt komt morgen vanwege de tropische temperatuur te vervallen. De Kermis gaat vandaag en morgen pas om 14.30u. open. 

Ringsteken afgelast

Het programma-onderdeel ringsteken, dat voor morgen op het programma staat, komt te vervallen. Wedstrijdleider Peter Baauw laat dit met spijt weten. Het Hitteplan van de Koninklijke Hippische Sportbond wordt gevolgd. “Het is onverantwoord om de paarden met deze temperatuur op te laten draven. Helaas weten we nooit welke ruiters er voornemens zijn om deel te nemen.” De Oranjevereniging geeft aan zoveel mogelijk stallen en maneges in Wassenaar op de hoogte te hebben gebracht.

Bij de Oranjevereniging heerst desondanks teleurstelling over dit besluit. “Na twee jaar corona waren we blij om het ringsteken weer te organiseren. De rijvereniging Koningin Emma en de Wassenaarse Oranje Vereniging hadden ook dit jaar de handen ineen geslagen en weer alles uit de kast gehaald om er weer een prachtig evenement van te maken.”

Vlooienmarkt gaat niet door

Vanwege dezelfde hoge temperaturen komt morgenmiddag de Vlooienmarkt eveneens te vervallen

Aanvangstijd Kermis

Vanwege het warme weer is zaterdag en zondag de kermis vanaf 14:30 geopend.

Bron: Wassenaarse Oranjevereniging

Tags

FeestweekKermisProgrammawijzigingenRingstekenVlooienmarktWassenaarWassenaarse Oranje VerenigingZomerfeestweek
Gerelateerde artikelen
Deze Week In Bibliotheek Voorschoten – Wassenaar
Back To Top