Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Tri-Team

Tri-Team loopt lekker de zomer door

14 augustus 20222 minute read

De leden van WZK Tri-Team zitten niet stil deze zomer! Elke dinsdag kan er op de club lekker worden getraind door de leden die niet met vakantie zijn of die alweer terug zijn en de vakantie kilo’s er weer af willen lopen onder begeleiding van onze ervaren trainers. Maar ook op vakantie wordt er heerlijk gelopen en ook veel gefietst, fietsen is een prachtige sport om je lange duur uithoudingsvermogen te trainen en de belasting op je lichaam is wat minder groot en zeker met de temperaturen waar we nu hier in Nederland en vaak in het buitenland mee hebben te maken is het voor hardlopers een prima alternatief.

Mooie voorbeelden zijn de reis van Aniek Honsbeek die vanuit Wassenaar naar Bern in Zwitserland is gefietst en Gerard van der Meer die in Frankrijk diverse Cols heeft bedwongen samen met zijn dochter. Maar we zijn natuurlijk een hardloopvereniging en gelopen is er ook superveel. Quirina van de Kaa liep haar 1e 5 kilometer wedstrijd in Warmond en zette hierbij een schitterende tijd neer, Pieter en Daphne den Edel liepen op het ultrafestival in Deventer respectievelijk de 3 uurs en de 6 uurs wedstrijd met prachtige afstanden als resultaat. Roald van Borselen, Rob van Vegten en Daisy Belt zijn in training voor de Jungfrau marathon in Zwitserland. Benjamin Levi liep in Italië dagelijks de klinkers uit de straat en de trail lopers van de trailgroep hebben in binnen en buitenland weer schitterende routes door de natuur gemaakt.

28 augustus vindt er in Wassenaar een ander evenement plaats en dat is de zwemloop georganiseerd door WZK Tri-Team. Veel Tri-Team leden doen hier aan mee of helpen mee om deze loop tot een geslaagd festijn te maken voor de deelnemers. Nieuw dit jaar is een trailrun door de duinen en over het strand. We nodigen u graag uit om te komen kijken hoe de sporters eerst de golven bedwingen en daarna ook nog eens het strand en de duinen. De start op de Wassenaarse slag is om 16:00 uur. U kunt zich ook gewoon nog inschrijven op de website van de zwemloop: www.wassenaarsezwemloop.nl

U ziet dat de leden niet stil zitten deze zomer! Wilt u eens de sfeer komen proeven bij onze club, gaat u dan naar www.tri-team.nl en doe gezellig een keer mee, tot snel bij WZK Tri-Team!

Tags

HardlopenInschrijvenWassenaarWassenaarse ZwemloopWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top