Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Gro-up Buurtwerk

Jongerenwerk organiseert geslaagde meidenbeauty ochtend in de Bieb

19 augustus 20222 minute read

Afgelopen dinsdag heeft het jongerenwerk een geslaagde meiden beautyochtend gehad in de bieb. Hieraan hebben 7 enthousiaste meiden aan deelgenomen. Ze lieten zich opmaken door een visagiste. De jongerenwerkers assisteerde bij het nagels lakken en bij de haren van de meiden. Daarna mochten de meiden met elkaar op de foto en werden er mooie portretfoto’s gemaakt.

In september start het meidenwerk weer voor meiden in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar. Om de week op de donderdagavond organiseert het jongerenwerk een meidenavond. Nieuwe meiden mogen zich hier nu al voor opgeven bij meidenwerkers Simone Stap en Manon de Bruijn. Zij begeleiden deze avonden. De meiden mogen met elkaar kiezen wat zij graag willen doen. De ene keer is dit een creatieve activiteit de andere keer iets met beauty. Ondertussen kunnen de meiden het hebben over echte meidenonderwerpen en zullen de meidenwerkers ook thema’s behandelen als omgang met sociale media, vriendschappen sluiten, pesten etc.

De avonden worden gehouden in scouting de Paauw op Dr Mansveltkade 9. We starten op donderdag 1 september van 18:45 tot 20:15. Contactgegevens Simone Stap: 0619789178 en Manon de Bruijn: 0631004733

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Al onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

Tags

Beauty ochtendGro- up BuurtwerkjongerenwerkMeidenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top