Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: YMCA Meijendel

YMCA-Meijendel beleeft een “beestachtig” gezellig zomerkamp!

20 augustus 20222 minute read

In de tweede week van de zomervakantie hebben maar liefst 25 kinderen samen met negen man leiding een onwijs toffe kampweek beleefd! Het thema van dit jaar was ‘Beestenboel’. Vanaf het marktterrein in Wassenaar werden de kinderen opgehaald met de bus om vervolgens richting ‘Het Boshuis’ in Driebergen te gaan. Na afscheid te hebben genomen van alle papa’s en mama’s ging het kamp echt van start.

De eerste dag begon met een korte rondleiding, een heerlijke lunch en een kennismakingsspel: de ‘Vraag maar raak Bingo’. In de avond was er een vol programma inclusief een speurtocht en kampvuur! De hele week stond bomvol leuke, creatieve en sportieve activiteiten. Bovendien werd er in het kampprogramma rekening gehouden met de hoge temperaturen. Zo was er veel aandacht voor voldoende drinken, zonnebrand smeren en verkoelingsmomentjes (lees: klauteren over de splinternieuwe water-survivalbaan, een watergevecht en natuurlijk ijsjes eten!)

Naast alle waterpret en andere activiteiten zoals levend stratego, omgekeerd verstoppertje en in het donker lasergamen, zijn de kinderen ook druk in de weer geweest met het versieren van het kamp T-shirt. Iedereen mocht zijn of haar eigen kamp shirt tie-dyen. Dit resulteerde in een set mooie en unieke shirts! Naast de vele bezigheden op en rondom het kampterrein hebben we ook de omgeving verkend. Zo zijn we een middag wezen “statten”. In het centrum van Driebergen werd het Ruilspel gespeeld, met veel succes! Waar elk groepje begon met een mandarijn, kwam één groepje na veel ruilen terug met een werkende mobiele telefoon! Ook het uitje naar het zwembad mocht niet ontbreken.

Wij zijn erg blij om te horen dat de kinderen hebben genoten van het kamp. Door de mooie omgeving en alle gezellige deelnemers is het weer een fantastisch kamp geweest. We danken alle sponsoren voor hun bijdragen om voor alle kinderen een onvergetelijk kamp neer te zetten. We hebben een heerlijke week gehad om nog lang van na te genieten. De kampleiding wenst alle kinderen nog een fijne zomer en wie weet tot volgend jaar bij het YMCA Meijendel zomerkamp 2023!

Tags

WassenaarYMCA MeijendelZomerkamp 2022
Gerelateerde artikelen
Back To Top