Skip to content

Vrijwilligers maken het verschil. Jij ook?

22 augustus 20222 minute read

Heb jij extra tijd nu het rustiger is op je werk door de vakantie of heb je altijd al iets anders naast je werk willen doen? Dan komt dat goed uit. Wij hebben de leukste 5 vacatures van dit moment voor jou geselecteerd. Help je mee?

• Mentorschap Haag en Rijn is op zoek naar mentoren die op komen voor de persoonlijke belangen van de cliënt. Je hebt regelmatig contact met je cliënt en ondersteunt hem of haar bij het maken van belangrijke beslissingen in zorg en welzijn. Je treedt op als wettelijk vertegenwoordiger. (Vac.A.048)

• Wil jij een kind een steuntje in de rug geven door leuke activiteiten te doen? Vitalis is op zoek naar maatjes voor het maatjesproject. (Vac.A.062)

• Wandelen is goed voor de gezondheid. Wil jij ook graag wandelen? Gezond Natuur Wandelen Wassenaar heeft plaats voor wandelbegeleiders. De wandelingen zijn altijd op dezelfde tijd en dag. (Vac.E.049)

• De Fietsersbond, afdeling Wassenaar, is op zoek naar een bestuurslid. Als bestuurslid denk je o.a. mee over de activiteiten en voer je deze uit. Met vier medebestuursleden geef je gestalte aan en bevorder je het beleid. (Vac.E.053)

• Vind je het leuk om aan fietsen te sleutelen en oude fietsen weer op te knappen? VCW is op zoek naar een vrijwilliger voor de fietsenwerkplaats die het team komt versterken. (Vac.L.010)

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133

Tags

Nationale VrijwilligersdagVacaturesVCWVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top