Ga naar hoofdinhoud
Eric van der Marel tegenover de tafel met Jasper Zijlstra, Pierre Coste en Alex van der Ham, allen lid van Sv Wassenaar. Pierre en Alex behaalden een remise. Fotocredit: SV Wassenaar

Schaaksimultaan bij SV Wassenaar

23 augustus 202243 second read

Op maandag 5 september organiseert de Schaakvereniging Wassenaar de jaarlijkse simultaanséance van de clubkampioen. Plaats: Deijlerhuis, Hofcampweg 3. Aanvang 7 uur (19.00 uur), zodat ook jeugdspelers mee kunnen doen. Deelname is gratis, maar aanmelden wenselijk, er kunnen maximaal 20 spelers meedoen. Vorig jaar waren er 23 deelnemers. Het lukte niemand om te winnen, maar 6 deelnemers behaalden een remise. Aanmelden kan per email bij ericvandermarel@casema.nl.

Simultaangever is Eric van der Marel, die voor de veertiende keer clubkampioen werd. Hij won de eerste Keizercompetitie met ruime voorsprong, Herman de Wind en Alex van der Ham voerden het peloton aan. In de tweede Keizercompetitie was het spannender, Van der Marel werd hier op de voet gevolgd door Joop Beijersbergen en Gabor Ellmann.

Mocht u op 5 september verhinderd zijn en toch eens een partijtje willen schaken, kom dan langs op onze clubavond op maandagavond (vanaf 12 september) in het Deijlerhuis, open vanaf 19.30.

 

Tags

SchaaksimultaanSchakenSV WassenaarWassenaar
Back To Top