Skip to content
Caroline Klaver-Bouman en Karolien Janssen-Hoogeveen bij de opening van BSO Fun and Friends. Fotocredit: gemeente Wassenaar

Sport bso in Wassenaar geopend

23 augustus 202242 second read

Vorige week donderdag opende wethouder Caroline Klaver-Bouman de Sport BSO Fun and Friends. Deze buitenschoolse opvang (bso) maakt gebruik van het clubgebouw en de sportvelden van voetbalvereniging SVC’08. Alle ruimte dus voor de kinderen om na school te sporten en bewegen. Oprichtster Karolien Janssen-Hoogeveen is de bso gestart vanuit haar passie voor kinderen en ervaring als gymdocent.

Caroline Klaver-Bouman: “We zijn als gemeente ontzettend blij dat er een buitenschoolse opvang bij is gekomen in Wassenaar. En dan ook nog speciaal gericht op sport en bewegen! Sport is zo goed voor je gezondheid en sociale vaardigheden. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Het is bovendien fijn dat het clubgebouw en de sportvelden nu nog meer gebruikt worden. Dat kunnen we als gemeente alleen maar toejuichen. Ik wens Karolien veel succes en hoop dat de Wassenaarse kinderen deze sportieve bso snel ontdekken.”

SportBSOgeopend

Tags

Buitenschoolse opvangGemeenteSport BSO Fun and FriendsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top