Skip to content
Fotocredit: P.M. Paardekooper

Ouderwets genieten bij Plein Musique

29 augustus 202240 second read

Honderden Wassenaarders hebben zondag op een zonovergoten Burchtplein ouderwets genoten van Plein Musique. Na twee jaar van afwezigheid wegen corona was reikhalzend uitgezien naar de openluchtconcerten. De muzikanten hadden er zo mogelijk nog meer zin in dan het publiek.

Bluesband Paardekooper wist met een formatie van slechts drie man een uur lang te boeien met eigen composities. De op het laatste moment ingevlogen volkszanger Mark Meijer deed wat van hem verwacht werd. Op het gazon voor de muziekkiosk deinde het publiek op populaire meezingers. Coverband De Deik sloot de eerste dag af met nederpop van hun muzikale helden met een lekker scheurende saxofoon.

Komende zondag, 4 september, is het voor de muziekliefhebbers weer verzamelen op het Burchtplein. Om twee uur gaat Plein Musique dan verder met jazz van vibrafonist Frits Landesbergen en ska van de coverband Madless.

Tags

Openlucht concertenPlein MusiqueWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top