Skip to content
Fotocredit: Iederal.nl

12 september: samen overdenken en verstillen bij maanlicht in Wassenaar

30 augustus 202241 second read

Samen lopen in het donker. De maan verlicht je pad. Je loopt door verstilde bossen, over verlaten landweggetjes en langs maanverlichte velden. Je laat alle beslommeringen achter je. Je laat je verrassen door wat je beleeft. Door de duisternis komen al je zintuigen op scherp te staan.

Door het stil-zijn hoor je nieuwe geluiden – om je heen én in jezelf. Je overdenkt. Elke volle maan heeft zijn eigen thema, vragen helpen je op weg. De wandeling is op maandag 12 september om 20.00 uur. Kijk voor kosten, aanmelding en informatie over verzamellocatie op iederal.nl/vollemaanwandeling-op-12-09-2022-in-wassenaar

De avond wordt georganiseerd door iederal. iederal biedt een breed en gevarieerd programma van events op het gebied van zingeving. Van interactieve lezingen, natuurevenementen, zang-, kunst- en muziekbelevingen tot gespreksdiners. Overal in het land. Meer weten? Kijk op www.iederal.nl

 

Tags

IederalVollemaan wandelingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top