Ga naar hoofdinhoud

Vacatures met impact

30 augustus 20222 minute read

Iets belangeloos doen voor een ander kan veel impact hebben op het leven van iemand, maar ook voor jezelf. Hieronder zijn een aantal vacatures waarmee jij het leven van iemand anders mooier en beter maakt. Wil jij ook iets positief toevoegen? Bekijk dan de vacatures hieronder.

• Stichting Nationale Dierenzorg is op zoek naar meerdere vrijwilligers. Zo zijn ze op zoek naar iemand die dol is op katten. Het leuk vindt op om met ze te knuffelen en ze een fantastische tijd geeft tijdens hun verblijf in het pension/asiel. (Vac.D.047)

• Ook is NDZ op zoek naar een vrijwilliger die graag de senioren honden goed verzorgd. Voor schoonmaken draai jij je hand niet om. Naast de verzorgende taken is er ook tijd om met de bejaarde honden te spelen en te knuffelen. (Vac.D.046)

• Lekker een uurtje wandelen? De bewoners van SWZ wandelen graag met je mee! Even een frisse neus halen. Als je aangeeft wat je wil en kan dan maakt SWZ een mooie match tussen jou en één van de bewoners. (Vac.A.133)

• Toch liever iets anders? Wat dacht je dan van een virtuele fietstocht langs verschillende trekpleisters in Nederland. Zo blijven de bewoners in beweging en hebben jullie een geweldige tijd! (Vac.A.134)

• Bibliotheek Voorschoten Wassenaar is op zoek naar taalmaatjes. Vind je het leuk om met taal bezig te zijn en anderen daarbij te helpen? Dan zijn we op zoek naar jou! (Vac.M. 068)

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133

Tags

VacaturesVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top