Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Laatste plekken voor beginnerscursus hardlopen

1 september 202251 second read

Dinsdag 6 september 2022 gaan we weer van start met de cursus hardlopen speciaal bedoeld voor de beginnende hardlopers. Dus altijd al willen gaan hardlopen? Nodig tijd voor een beetje bewegen? Begin met hardlopen!

In samenwerking met de Atletiekunie en Yakult Start to Run wordt deze cursus gegeven door Loopgroep de Wassenaarse Slag. Het trainingsprogramma duurt 7 weken en aan het einde van de cursus loop je 25 minuten non-stop!

Kijk op https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/13932-yakult-start-to-run en schrijf je in! De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond en beginnen om 19.15 uur.
Heb je nog twijfels? Of heb je vragen? Kom op dinsdag 6 september 2022 naar de kantine van voetbalvereniging Blauw-Zwart aan de Mansveltkade, neem je sportspullen mee en doe de eerste keer als proef mee. We beginnen om 19.15 uur en aanmelden is niet nodig.

Heb je specifieke vragen? Stuur dan een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl. Kijk ook eens op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep.

Gezellig samen in een groepje hardlopen? Lekker bewegen in de buitenlucht?

 

Tags

BeginnerscursusHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagWassenaar
Back To Top