Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Lugdunum wint Henk Pieters toernooi

2 september 202235 second read

Voetbalvereniging Lugdunum uit Leiden is de winnaar geworden van het 10e Henk Pieterstoernooi. Het elftal won op zaterdag met maar liefst 8-0 van SVO Buytenpark, dat vorig jaar de winnaars was van het toernooi. De 2e plaats was voor gastheer Blauw-Zwart, dat met 2-1 van Football-Factory won. De 3e plaats voor SVO Buytenpark en 4e en laatste plaats kwam Football Factory toe.

Na de prijsuitreiking was de 3e helft op het mooie terras een gezellige afsluiter van het toernooi. onder het genot van een drankje, een hapje en gezellige muziek. De organisatie wil nogmaals de sponsoren en allen die er aan meegewerkt hebben bedanken voor het mogelijk maken van dit inmiddels bekende toernooi. Op naar de 11e editie!

Tags

Blauw-ZwartHenk Pieters ToernooiVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top