Skip to content

Ingezonden: Lakse reactie gemeente Wassenaar inzake witte fiets

4 september 202242 second read

Het leed is reeds geschied. Op 3 sept om ca. 02.00u s’nachts is er een complete reddings actie op touw gezet. Politie, twee brandweerwagens en ambulance op locatie Strandwal/Polanenpark. Hele buurt wakker. Waarom?

Na de melding van een zwervende witte fiets, die enige dagen geleden gemeld was op de gemeente app is er niets gebeurd. En ja, de fiets is vrijdagnacht gevonden in de sloot door voorbijgangers die de polite hebben gewaarschuwd. Twee duikers van de brandweer in het water om een vermeende drenkeling te zoeken. Alleen de witte fiets, waarvan onlangs melding van was gemaakt, is gevonden.

Loos alarm dus. Deze hele toestand was dus onnodig geweest als de gemeente Wassenaar sneller had gereageerd. Overigens dit is al vaker gebeurd.

Ik vond deze klucht de moeite waard om eens bekend te maken in de hoop dat er sneller wordt gereageerd.

PHOTO 2022 09 03 21 12 02wittefiets

Tags

FietsIngezondenLoos alarmWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top