Skip to content

Fietslessen voor volwassenen

6 september 20222 minute read

De zomervakantie is weer voorbij. Inmiddels draaien we bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar op volle toeren. Er staan leuke nieuwe activiteiten in de agenda en natuurlijk gaan we door met de succesvolle activiteiten. Zoals onder andere het Taalcafé, Club Creatief en ook de fietslessen voor volwassenen.

Na een succesvolle pilot in mei gaan we de fietslessen voor volwassenen in september voortzetten. De lessen starten op woensdagochtend vanaf 14 september. De eerste nieuwe cursisten hebben zich al aangemeld en een aantal cursisten van de pilot willen hun vaardigheden verbeteren en zekerder worden in het verkeer. Beginnende deelnemers gaan echt vanaf het begin af aan starten. Balans, vertrouwen en hoe een fiets werkt zijn de eerste zaken waar we mee beginnen. Iedereen leert in zijn eigen tempo, de een heeft het sneller onder de knie dan een ander. Daar houden we in onze lessen rekening mee zodat het voor iedereen leuk en uitdagend blijft.

Een paar cursisten van de pilot cursus mochten in juli hun diploma in ontvangt nemen. De eerste stappen naar veilig fietsen én veilig in het verkeer deelnemen zijn genomen.
Lijkt het jou ook leuk om te leren fietsen? We hebben nog enkele plekken over. Of zou je juist willen helpen als vrijwilliger om anderen ook te leren fietsen?

Reageer dan via participatie@vrijwilligerscentralewassenaar.nl 

In samenwerking met Fit in Wassenaar, Vluchtelingenwerk Wassenaar en Stichting leergeld gaan we er weer een succes van maken.
Inschrijfkosten €10,-

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133

 

Tags

FietslessenFit in WassenaarStichting LeergeldVluchtelingenwerk WassenaarVolwassenenVrijwilligerscentrale WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top