Skip to content

Gezocht: Lid Raad van Toezicht

8 september 20222 minute read

Eenzaamheid tegengaan en ondersteuning bieden aan mantelzorgers. Mensen helpen bij het voorkomen van schulden. Ouderen helpen actief en fit te blijven. Dat zijn doelstellingen van Stichting Maatschappelijke Ondersteuning in Wassenaar.

Anders gezegd: SMOW is een instelling die als doel heeft “de bevordering van het welzijn van en het bieden van ondersteuning aan Wassenaarders, die behoefte hebben aan hulp en ondersteuning in het bijzonder gericht op hun zelfstandigheid en maatschappelijke participatie”. Daarmee draagt SMOW – samen met vele ketenpartners – bij aan een samenleving waar iedereen meetelt en meedoet. Zij heeft zich de afgelopen jaren doorontwikkeld naar een professionele organisatie die regie neemt, een actieve rol in het sociaal domein speelt en plan- en projectmatig te werk gaat. Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar onze organisatie.

Omdat de termijn van één van de leden afloopt, zijn we opzoek naar Een lid van de Raad ven Toezicht (HR en bedrijfsvoering)

Wil jij op strategisch niveau meedenken over de inrichting en de werking van het sociaal domein in Wassenaar; en heb jij ervaring met bestuur en management, van bedrijfsvoering, HR en organisatieontwikkeling? Dan zijn wij benieuwd naar jouw reactie.

Belangstelling of wilt u meer weten?
Kijk op www.smowassenaar.nl voor het volledige functieprofiel van deze vrijwilligersfunctie. Wanneer u belangstelling heeft voor de functie, nodigen wij u uit – voor 20 september a.s. – met een korte zakelijke brief plus CV te solliciteren via HR@smowassenaar.nl, t.a.v. Paul van den Wijngaart, voorzitter Raad van Toezicht.

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
2242 GX Wassenaar
070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)
info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

Vrijwilligers vacature raad van toezicht

 

Tags

Lid Raad van ToezichtStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarVacatureVrijwilligersvacatureWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top