Skip to content

Aanmeldavond eerste H. Communie St. Willibrorduskerk

13 september 202241 second read

Voor kinderen die hun eerste H. Communie (EHC) willen doen, is groep 4 in onze parochie H. Augustinus daarvoor het moment. Het project ter voorbereiding gaat van start in oktober a.s. en duurt ongeveer het hele schooljaar. Indien u belangstelling hiervoor heeft, bent u van harte welkom op onze aanmeldavond op 22 september a.s. om 20.00 uur in bijgebouwtje ‘de Sloep’ van de Sint Willibrorduskerk.

Gelieve om ons alvast een e-mail te sturen als u hierbij wilt zijn, met daarin de naam en leeftijd van uw kind: gezinskerk-wassenaar@parochie-augustinus.nl. Soms komt het voor dat uw kind nog niet is gedoopt, maar dit wel de bedoeling is. Vermeld dit dan even bij de aanmelding; u kind kan dan gewoon al starten met het EHC project en er is voldoende tijd om een afspraak te maken voor het H. Doopsel.

 

Tags

AanmeldenEerste Heilige CommunieParochie H. AugustinusSt WillibrorduskerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top