Skip to content
Fotocredit: Iederal

Ontspan met bosbaden in Wassenaar

13 september 202259 second read

Bosbaden (shinrin-yoku) is ontstaan in Japan en is dé manier om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Vind jij dat een ochtend in de natuur perfect past bij een meer ontspannen, energieker en creatiever gevoel? Dan is dit echt geschikt voor jou. Tijdens een langzame wandeling ‘dompelen’ de deelnemers zich met al hun zintuigen onder in de natuur: de geuren van donkere aarde en vochtig mos, het ruisen van de bomen, het zingen van de vogels en het zien van alle oranje herfstkleuren zijn deel van de beleving. Vooraf en achteraf doe je bovendien een check, om even stil te staan bij hoe je in je vel zit.

Op zondag 25 september in Wassenaar van 9.00 tot 12.00 uur. Deze ochtend wordt begeleidt door Mendi Hundman & Sarah Walter, natuurliefhebbers die jou graag meenemen in het prachtige bos van Landgoed de Horsten. Kijk voor locatie, kosten en deelname op iederal.nl/bosbaden-op-25-09-22-in-wassenaar

De activiteit wordt georganiseerd door iederal. iederal biedt een breed en gevarieerd programma van events op het gebied van zingeving. Van interactieve lezingen, natuurevenementen (ook voor kinderen!), zang-, kunst- en muziekbelevingen tot gespreksdiners. Overal in het land. Meer weten? Kijk op www.iederal.nl

Tags

BosbadenIederalNatuurevenementenShinrin yokuWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top